woensdag 25 april 2012

Op de tast - cursistenexpositie Atelier|Helderrood bij CBK Emmen


Van 28 april t/m 28 mei 2012 Opening vrijdag 27 april - 16.00 uur:

Het centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling 'Op de tast' met werk van cursisten van Atelier|Helderrood. Op vrijdag 27 april 2012 opent de tentoonstelling om 16.00 uur met Annie Martens die gedichten voordraagt en een dansgroep o.l.v. Rusch Kloosterman van CQ Centrum voor de Kunsten.

Onder leiding van Ellen Kroeze zijn bijna veertig cursisten op hun eigen wijze aan de slag gegaan met het thema 'Op de tast'. Waar bij de een de voorkeur ligt bij abstract werken gaat bij de ander de voorkeur uit naar figuratief. Wat bindt is de passie voor het schilderen en de onderlinge betrokkenheid. Deze expositie laat zien op welke wijze de cursisten het thema hebben vorm gegeven. U ziet werken van zowel beginnende enthousiaste schilders als van cursisten die al vele jaren lessen volgen.

Openingstijden CBK Emmen: Woensdag tot en met zondag: 13.00 - 17.00 uur.
Ook maandag Tweede Pinksterdag (28 mei) geopend.

maandag 9 april 2012

Paasschilderworkshop in de stijl van Ton Schulten

Gisteren de familie Koopmans in Vasse blij gemaakt met een schilderworkshop in de stijl van Ton Schulten. Een hele middag schilderen in het Twentse land. Het land van de coulissenschilderijen van Ton Schulten. Voldoende inspiratie dus ...
Heerlijke gewerkt met fanatieke schilders. En mooie kleurrijke resultaten.