zaterdag 20 juli 2013

Nieuwe website Natuurkunst Drenthe in de lucht

Trots zijn we wel een beetje op de nieuwe website van Natuurkunst Drenthe. Als bestuur hebben we in 2011 al ons nieuwe logo geïntroduceerd, nu dan de geheel nieuwe website. Lekker fris en veel beeld! Concept door Dick Lubbersen en Martijn Schornagel, ontwikkeling en fine-tuning door Martijn Schornagel van Momono en gevuld door Evelien Kiers.
Maar breng zelf een bezoekje en kijk mee Website Natuurkunst Drenthe.









donderdag 18 juli 2013

Helderrood ontwikkeld concept voor beursevent Olie en gas in Emmen

Dick Lubbersen van Atelier|Helderrood heeft voor Congresbureau Drenthe, Gemeente Emmen en de samenwerkende bedrijven uit de olie- en gasindustrie het beursconcept ontwikkeld. In het najaar presenteert de gehele branche uit Zuidoost Drenthe zich in de zalen van Hampshire in Emmen. Tijdens een tweedaagse met een conferentie en beursevent.







maandag 15 juli 2013

Kunstplein - Zuidoosthoeker en Krant van Coevorden


Krachtig ontwerp GreenArtSpot Dalen

Afgelopen vrijdagmiddag heeft kunstenaarsgroep Observatorium het ontwerp gepresenteerd voor GreenArtSpot Dalen. In het weilandengebied tussen het dorp Dalen en de Huttenheugte is op locatie aan de Drift het ontwerp door Natuurkunst Drenthe en Observatorium toegelicht.
Het is enthousiast ontvangen en wordt de komende maanden verder uitgewerkt tot een uitvoeringsplan. Daarna kan het zo goed als zeker volgend voorjaar worden geplaatst.



Artikel in DvhN ...