zondag 25 september 2016

Dagworkshop Mixed media

Gisteren, zaterdag 24 september, hebben we in een kleine groep een mixed media workshop gegeven. Zes dames werden 'ondergedompeld' in de vele mogelijkheden van mixed media: schilderen, afdrukken, knippen en plakken, sjabloneren, etc. Met aan het eind van de dag prachtige persoonlijke kunstwerkjes om mee naar huis te nemen.






Kunstontmoetingsdag in CBK Emmen

Afgelopen dinsdag vier korte workshops gegeven in CBK Drenthe tijdens de jaarlijkse Kunstontmoetingsdag. Tijdens deze dag komen scholieren van alle scholen uit Emmen - havo4 en vwo4 langs om kennis te maken met kunst en cultuur: toneel, film, dans, beeldende kunst, etc.
Mijn workshop was geïnspireerd op de tentoonstelling van kunstenaar Adri de Fluiter in het CBK.






woensdag 7 september 2016

Proefopstelling 'Pootje baden' bij de Grote Rietplas

Proefopstelling bij de Grote Rietplas gemaakt met zes stoelen en vijf paar schoenen van het kunstproject 'Pootje baden'. Het complete project met 26 stoelen en vijftien paar schoenen is zondag a.s. te zien in De Helderse Vallei bij Den Helder tijdens het MOOOISTE Landschapsfestival.






vrijdag 2 september 2016

MOOOISTE Landschapsfestival Den Helder

Volgende week presenteert Atelier|Helderrood twee landschapsprojecten tijdens het MOOOISTE Landschapsfestival in de Helderse Vallei bij Den Helder.
Het kunstproject 'Pootje baden' en het project 'Hier ben ik thuis'.

MOOOISTE Landschapsfestival
Zondag 11 september 2016 | 11.00 - 17.00 uur
De Helderse Vallei | Den Helder
moooiste.nl 

Onze projecten zijn gesponsord door de Provincie Noord-Holland!